CÉGÜNKRŐL

 

Az utóbbi évtizedekben extrém módon  felgyorsult  életünk. Sokkal többet rohanunk, rengeteget ülünk a számítógép előtt és iszonyatos mennyiségben száguldanak hozzánk a bitek. A kevés szabadidőnket ezért célszerű hatékonyan, kellemes elfoglaltságok töltésére felhasználni.

 

 Mi ezt felismerve, kifejezetten a mai kor igényeinek megfelelő, új szolgáltatást nyújtunk. Fő profilunk ugyanis, hogy ügyfeleinket megkímélve a hosszú utazástól, a szemészeti rendelőkben levő órákon át tartó várakozástól, a kapkodás következtében pontatlanul felírt szemüvegek okozta problémáktól, profi felszereléssel és szakember gárdával kitelepülünk cégükhöz. Helyszínen lebonyolítjuk a szakszerű szemészeti vizsgálatokat és mindenkinek a legoptimálisabb látásjavító eszközt javasoljuk, majd kiváló alapanyagokból precízen elkészítjük, házhoz szállítjuk, és személyre adaptáljuk.

Az OPTICONT-ACT STUDIO Kft. 2006-ban alakult, azóta már specialisták lettünk a kihelyezett egészségügyi szűrések és vásárok kivitelezésében. 2007-ben a piaci igényekhez igazodva megnyitottuk tágas szalonunkat is nyugodt, barátságos környezetben, Dunakeszin.

Referenciáink:

- BMF (Budapesti Műszaki Főiskola)

- LSI Informatikai Oktató Központ

- R&R Software Rt.

- MTA (Magyar Tudományos Akadémia) Kutatóközpont

- Több önkormányzat, rendőrkapitányság, és középiskola lett az ügyfelünk.

Csak, hogy néhányat megemlítsünk partnereink közül.

uzletunk

szemüveg1

szemüveg1

 szemüveg

szemüveg

szemüveg