SZOLGÁLTATÁSOK

 

 


Számunkra elsődleges szempont a vásárló kényelme. Ezért igény szerint kihelyezzük a látásvizsgálatokat és árukészletünket partnereinkhez. Így saját, megszokott, munkahelyi környezetükben, stressz mentesen és komfortosan rendelhetik meg szemüvegüket.

Ha üzletünkbe szeretne fáradni, ott is szertettel várjuk. Mindkét esetben a szemészeti szakvizsgálat alapos. Objektív és szubjektív módon egyaránt elvégezzük, mindamellett olyan speciális szűrővizsgálatokat is, amelyek esetleg eddig ismeretlen betegségekre deríthetnek fényt.

Ezután kerül sor a szemüveg illetve kontaktlencse felírására, amely egyedileg illeszkedik a személyiségéhez. Segítünk a szemüvegkeret választásban, mert mint tudjuk: a szemüveg öltöztet és hűen tükrözi egyéniségünket, ezért a kényelem után az egyik legfontosabb szempont a desing, a másik pedig az optikai paramétereknek való megfelelés. Ezek figyelembevételével alkalmazzuk az Önnek legmegfelelőbb szemüveglencséket is. Ajándékba szemüvegtokot és/vagy törlőkendőt adunk.

Kontaktlencse választása esetén színvonalas, mindenre kiterjedő betanuláson vesz részt, hogy otthon egyedül is teljes magabiztossággal kezelje azt. Első alkalommal ajándékba kap egy pár kontaktlencsét és egy 60 ml-es ápolófolyadékot.

Természetesen a vizsgálatot és a garanciákat igazoló iratokat is átnyújtjuk, ami 2 vagy 3 év teljes körű garanciára és ingyenes szervizre jogosítja fel.

 


Lehetőséget kínálunk bankkártyás és egészségkártyás fizetésre.

 


képképképkép 

digitalis_optikai_meres_logo.jpg

 

Egészségkártya elfogadás, szerződött partnereink:

mkb.jpg, otp-egeszsegpenztar.jpg, kh_logo.jpg, axa_logo.jpg, allianz, aranykor_ep_logo.gif, honved_ep_logo.jpg, vasutas.jpg, tempo.jpg, dimenzio.jpg, postas.jpg, adoszt.jpg, generali.jpg, prov1ta.jpg, izys_ep_logo.gif, patika.jpg, vitamin.jpg,ujpiller.jpg,wellness.jpg,sodexho.jpg,medismart.jpg.